آرشیو آذر ماه 1403

انواع غذاهای متنوع ایرانی

کوبیده

آماده کردن گوشت :

برای پخت کباب کوبیده باید از گوشت سر دست و راسته استفاده کنید. حتما دوبار چرخ بشه.

نکته آموزشی : بهترین روش واسه چرخ کردن گوشت اینه که گوشت را بصورت گرم چرخ نکنید گوشت را بذارید فریزر تا کمی یخ بزنه و منسجم بشه یا که گوشت یخ زده را از فریزر خارج کنید تا کمی یخش باز بشه و بعد چرخ کنید.

اینجوری گوشت خیلی راحت از چرخ گوشت رد میشه. این نکته را واسه چرخ کردن گوشت گفتم شاید مفید باشه.

گوشت را دوباره از چرخ رد کنید.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

بعد احتیاج داریم به پیاز که باید رنده بشه و آب پیاز گرفته بشه.

نکته آموزشی : موقعی که میخواهید پیاز رنده کنید قسمت ریشه را نبرید و بگذارید بمونه که موقع رنده کردن پیاز لایه ها جدا نشن و کارو سخت کنن.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

اینجوری تا انتهای پیاز راحت رنده میشه.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

آب پیاز را گرفتم و دور ریختم.

طرز تهیه کباب کوبیده

سپس نمک اضافه کردم.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

فلفل، دارچین خیلی کم، زردچوبه هم بهش زدم.

طرز تهیه کباب کوبیده

و در آخر زعفران دم کرده.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

سپس گوشت را خوب ورز دادم تا مواد جذب همه گوشت بشه و چسبنده بشه که کباب نریزه.

بعضی ها ترخان خشک یا نعنا میزنن من سادشو بهتر میپسندم.

درضمن اگه میترسید کبابتون بریزه کمی سینه مرغ همراه گوشت چرخ کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده

 

سیخ کردن کباب کوبیده

من امروز حوصله کباب گیرو نداشتم خودم با دست گرفتم یه کاسه آب ولرم کنار دستم گذاشتم مقداری از گوشت به اندازه ای که تو مشتم جا بشه برداشتم فرم دادم.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

از بالای سیخ به دور سیخ گرفتم و بین مشتم حالت دادم و به سمت پایین سیخ اوردم.

طرز تهیه کباب کوبیده

بعد با دو انگشتم به حالت قیچی به گوشت حالت دادم.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

سعی کنید از بالای سیخ ۵ سانت پایین تر کبابو سیخ بگیرین و اندازه کباب هاتون با هم یک اندازه باشه.

بعد از سیخ گرفتن اگه واستون امکان پذیره سیخ ها را داخل یخچال استراحت بدین.

اگه نه جلوی کولر یا پنکه یا جای خنک بذارین تا گوشت خودشو بگیره و نریزه.

 

پخت کباب کوبیده 

حرارت اولیه کباب نقش مهمی تو نریختن کباب داره شعله حرارت زیاد باشه تا گوشت زود خودشو بگیره و هر ۲۰ الی ۳۰ ثانیه یکبار کباب را برگردونید.

تا ۴ بار اینکار را انجام بدهید تا از گرفته شدن گوشت و نریختنش مطمئن بشین.

طرز تهیه کباب کوبیده

وقتی کباب ها خودشو گرفت دیگه باد نزنید تا کبابتون با حرارت ملایم مغز پخت بشه و آماده سرو بشه.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

امیدوارم بپزید و نکات رو رعایت کنید و از کبابتون لذت ببرید.

کباب کوبیده خوشمزه مون آماده ست.

نوش جان

کباب کوبیده مجلسی

آماده کردن گوشت :

برای پخت کباب کوبیده باید از گوشت سر دست و راسته استفاده کنید. حتما دوبار چرخ بشه.

نکته آموزشی : بهترین روش واسه چرخ کردن گوشت اینه که گوشت را بصورت گرم چرخ نکنید گوشت را بذارید فریزر تا کمی یخ بزنه و منسجم بشه یا که گوشت یخ زده را از فریزر خارج کنید تا کمی یخش باز بشه و بعد چرخ کنید.

اینجوری گوشت خیلی راحت از چرخ گوشت رد میشه. این نکته را واسه چرخ کردن گوشت گفتم شاید مفید باشه.

گوشت را دوباره از چرخ رد کنید.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

بعد احتیاج داریم به پیاز که باید رنده بشه و آب پیاز گرفته بشه.

نکته آموزشی : موقعی که میخواهید پیاز رنده کنید قسمت ریشه را نبرید و بگذارید بمونه که موقع رنده کردن پیاز لایه ها جدا نشن و کارو سخت کنن.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

اینجوری تا انتهای پیاز راحت رنده میشه.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

آب پیاز را گرفتم و دور ریختم.

طرز تهیه کباب کوبیده

سپس نمک اضافه کردم.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

فلفل، دارچین خیلی کم، زردچوبه هم بهش زدم.

طرز تهیه کباب کوبیده

و در آخر زعفران دم کرده.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

سپس گوشت را خوب ورز دادم تا مواد جذب همه گوشت بشه و چسبنده بشه که کباب نریزه.

بعضی ها ترخان خشک یا نعنا میزنن من سادشو بهتر میپسندم.

درضمن اگه میترسید کبابتون بریزه کمی سینه مرغ همراه گوشت چرخ کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده

 

سیخ کردن کباب کوبیده

من امروز حوصله کباب گیرو نداشتم خودم با دست گرفتم یه کاسه آب ولرم کنار دستم گذاشتم مقداری از گوشت به اندازه ای که تو مشتم جا بشه برداشتم فرم دادم.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

از بالای سیخ به دور سیخ گرفتم و بین مشتم حالت دادم و به سمت پایین سیخ اوردم.

طرز تهیه کباب کوبیده

بعد با دو انگشتم به حالت قیچی به گوشت حالت دادم.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

سعی کنید از بالای سیخ ۵ سانت پایین تر کبابو سیخ بگیرین و اندازه کباب هاتون با هم یک اندازه باشه.

بعد از سیخ گرفتن اگه واستون امکان پذیره سیخ ها را داخل یخچال استراحت بدین.

اگه نه جلوی کولر یا پنکه یا جای خنک بذارین تا گوشت خودشو بگیره و نریزه.

 

پخت کباب کوبیده 

حرارت اولیه کباب نقش مهمی تو نریختن کباب داره شعله حرارت زیاد باشه تا گوشت زود خودشو بگیره و هر ۲۰ الی ۳۰ ثانیه یکبار کباب را برگردونید.

تا ۴ بار اینکار را انجام بدهید تا از گرفته شدن گوشت و نریختنش مطمئن بشین.

طرز تهیه کباب کوبیده

وقتی کباب ها خودشو گرفت دیگه باد نزنید تا کبابتون با حرارت ملایم مغز پخت بشه و آماده سرو بشه.

آموزش تصویری پخت کباب کوبیده

امیدوارم بپزید و نکات رو رعایت کنید و از کبابتون لذت ببرید.

کباب کوبیده خوشمزه مون آماده ست.

نوش جان

کباب کوبیده مجلسی

۰ ۰

غذای ایرانی


شماره ۱: زرشک پلو با مرغ

  • ‎برای تهیه زرشک پلو با مرغ، ابتدا مرغ را با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مزه‌دار کرده و در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس سیر و پیاز را تفت داده و مرغ را سرخ می‌کنیم. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و پس از سرخ شدن، آب و ادویه‌ها را به قابلمه اضافه می‌کنیم تا مرغ بپزد. در حین پخت، زرشک و برنج را آماده می‌کنیم. پس از آبکشی برنج، ته‌دیگ را آماده کرده و برنج را دم می‌کنیم. در نهایت، زرشک را تفت داده و به خورش اضافه می‌کنیم و پس از دم کشیدن برنج و خورش، با زرشک و زعفران تزئین کرده و سرو می‌کنیم.‎

  • شماره ۲: لوبیا پلو

    برای تهیه لوبیا پلوی خوشمزه، ابتدا لوبیا سبزها را پاک کرده و خرد می‌کنیم. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا عسلی شوند. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند، سپس گوجه فرنگی خرد شده را به مواد می‌افزاییم. بعد از تبخیر آب گوشت، لوبیا سبزها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. رب گوجه فرنگی را تفت داده و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس این مخلوط را کنار می‌گذاریم تا سرد شود. در یک قابلمه آب جوش می‌کنیم، برنج را می‌شوییم و به آن اضافه می‌کنیم. پس از نیم‌پز شدن برنج، آن را آبکش کرده و لایه‌لایه با مواد لوبیا در قابلمه می‌ریزیم. پس از پخت کامل، لوبیا پلو را سرو کرده و با سالاد شیرازی می‌توانید میل کنید.

  • شماره ۳ : خورش فسنجان

    برای تهیه خورش فسنجون گیلانی، ابتدا مرغ‌ها را شسته و با نمک و فلفل طعم‌دار می‌کنیم. سپس پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا شفاف شود، سپس زردچوبه و گردو پودر شده را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد آب را به قابلمه می‌افزاییم و می‌گذاریم تا جوش بیاید. پس از جوشیدن، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا گردو روغن بیندازد (حدود ۲-۳ ساعت). سپس رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مرغ‌های سرخ شده را به خورش می‌افزاییم. در آخر، زعفران و در صورت تمایل شکر را اضافه کرده و خورش را برای ۱-۱.۵ ساعت دیگر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا جا بیفتد. خورش فسنجون را با برنج دمی یا کته سرو می‌کنیم.

  • شماره ۴: چلوگوشت

    برای تهیه چلو گوشت مجلسی، ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و با روغن در قابلمه تفت می‌دهیم تا شفاف شوند. سپس زردچوبه را اضافه کرده و پیاز و زردچوبه را خوب تفت می‌دهیم. گوشت گردن گوسفندی را تمیز کرده و شسته، سپس به قابلمه اضافه کرده و با پیاز تفت می‌دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در صورتی که می‌خواهید، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و خوب تفت می‌دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آب را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می‌کنیم تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده تا گوشت با حرارت ملایم بپزد (۳ تا ۴ ساعت). در نیم‌ساعت آخر پخت، نمک و فلفل را تنظیم کرده و سپس چلو گوشت را با پیاز داغ و زرشک تزیین و با برنج آبکش یا باقالی پلو سرو می‌کنیم.

  • شماره ۵: باقالی پلو با ماهیچه

    برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه، ابتدا باقلا را شسته و برنج را خیسانده و در آب جوش همراه با نمک و باقلا می‌پزیم. سپس برنج و باقلا را آبکشی کرده و در قابلمه‌ای با روغن و ته‌دیگ دلخواه لایه‌لایه می‌ریزیم، سپس کره و آب اضافه کرده و دم می‌گذاریم. در کنار آن، پیاز را تفت داده و با زعفران، فلفل و زردچوبه ترکیب می‌کنیم، سپس ماهیچه را اضافه کرده و با دارچین و آب می‌پزیم تا نرم شود. در نهایت، ماهیچه و آب آن را جداگانه سرو می‌کنیم.

  • شماره ۶: ته چین مرغ

    برای تهیه ته چین مرغ مجلسی، ابتدا مرغ را با پیاز، زردچوبه و دارچین در آب می‌پزیم تا طعم‌دار شود. پس از خرد کردن مرغ، آن را با ادویه‌های بیشتر تفت می‌دهیم. سپس زرشک را با کره و پودر قند تفت داده و کنار می‌گذاریم. برنج را می‌پزیم، سپس با زرده تخم‌مرغ، ماست، گلاب و زعفران مخلوط می‌کنیم. برنج مخلوط‌شده را در قابلمه چرب‌شده فشرده کرده و لایه‌ای از مرغ و زرشک را می‌ریزیم. پس از افزودن بقیه برنج، آن را فشرده و کره می‌ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم بکشد. ته چین را پس از پخت به آرامی برمی‌گردانیم و با خلال پسته و زرشک تزیین می‌کنیم.

  • شماره ۷: خورش قیمه

    برای تهیه خورش قیمه مجلسی، ابتدا لپه را چند ساعت قبل در آب بخیسانید. سپس پیازها را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا نرم شوند. گوشت را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید، سپس کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن تیره شود. لپه را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید، سپس آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت یک و نیم تا دو ساعت بپزد. لیمو عمانی‌ها را از وسط نصف کرده و تخمه‌ها را خارج کنید، سپس به خورش اضافه کنید. زعفران دم کرده، نمک، فلفل و دارچین را اضافه کرده و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. سیب‌زمینی‌ها را خلالی خرد کرده و پس از شستشو و خشک کردن، در روغن سرخ کنید. در نهایت خورش را با سیب‌زمینی سرخ‌شده تزیین کرده و همراه با برنج سرو کنید.

  • شماره ۸: آبگوشت (دیزی)

    برای تهیه آبگوشت سنتی، ابتدا نخود و لوبیا را جداگانه به مدت چند ساعت بخیسانید و چند بار آب آنها را تعویض کنید. در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس نخود و لوبیا را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی پوست گرفته و پیاز را نیز به قابلمه اضافه کنید، سپس ۸ لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم به مدت ۲ تا ۲.۵ ساعت بپزند. سیب‌زمینی‌ها را پس از شستشو به قابلمه اضافه کرده و سپس چربی اضافی را خارج کرده و با پیاز باقیمانده له کنید و به قابلمه برگردانید. رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به همراه نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه دیگر بپزد. در نهایت، آبگوشت را می‌توانید به صورت جداگانه سرو کنید یا همه مواد را با هم در کاسه ترکیب کرده و سرو نمایید.

  • شماره ۹: هویج پلو

    هویج پلو هم از غذاهای فوری و خوشمزه ای است که در دسته بندی غذاهای پلویی و چلویی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه، با کمی تغییر تقریبا ورژن محدود شده همان زرشک پلو با مرغ است.

  • شماره ۱۰: قورمه سبزی

    خورشت بسیار محبوب و دوست داشتنی قورمه سبزی که هم نیازی به معرفی ندارد و تقریبا کمتر ایرانی را می توانیم پیدا کنیم که این خورشت خوشمزه را دوست نداشته باشد.